Turku Vasaramäki

Loimaan Kiven Vasaramäen toimipiste on luonnon helmassa, aivan hautausmaan vieressä

Hautausmaalla olevat kauniista luonnonmateriaalista valmistetut hautakivet muistuttavat henkilöistä ja ajoista, jotka eivät koskaan enää tule takaisin. Uutta muistomerkkiä suunnitellessa ja hankkiessa on hyvä muistaa, että muistomerkki on sekä muistomerkki kaipaamallenne ja menetetylle henkilölle että myös
osa hautausmaan arvokasta historiaa.

Olipa kyseessä sitten uuden hautamuistomerkin hankinta tai vanhan kunnostaminen, kannattaa suunnitteluun ja hankintaan käyttää aikaa ja harkintaa. Yhdessä voimme luoda muistomerkin, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin henkilö, jonka muistoksi se pystytetään. Kiertelen itse jo työnikin puolesta, mutta myös vapaa-ajallani, usein eri hautausmailla ja kerta toisensa jälkeen pysähdyn näyttävän ja mielenkiintoisen muistomerkin kohdalla miettimään, että millaista tarinaa muistomerkki kertoo henkilöstä, jonka muistoksi se on pystytetty.

Loimaan Kiven Vasaramäen toimipiste on luonnon helmassa, aivan hautausmaan vieressä, ja täällä on mukavan rauhallinen ilmapiiri. Palvelen teitä täällä luottamuksellisesti tehden hankinnasta teille vaivatonta ja mahdollisimman helppoa.

– Siv Johansson

Loimaan Kivi / Turku

Hautakivenkatu 1
20720 TURKU

0400 546 067


Avoinna

ma–to 10.00–17.00
pe 10.00–16.00
Lauantaisin sopimuksen mukaan. Soita ja sovi tapaaminen
0400 546 067

Tervetuloa palvelevaan kiviliikkeeseen!

Kaikissa myymälöissämme on käytössä hautakiven suunnitteluohjelma, jonka avulla luomme asiakkaalle kolmiulotteisen mallin hautakivestä odottaessa.