Turku Vasaramäki

Loimaan Kivis verksamhetsställe i Hammarbacka ligger i naturen, helt invid kyrkogården

De vackra, av naturmaterial tillverkade gravstenarna på kyrkogården påminner om personer och tider som aldrig kommer åter. När man designar och skaffar ett nytt minnesmärke lönar det sig att komma ihåg att minnesmärket är både ett minnesmärke för en person man saknar och förlorat och en del av kyrkogårdens värdefulla historia.

Oberoende av om det handlar om att skaffa ett nytt gravminnesmärke eller renovera ett gammalt, lönar det sig att använda tid och tankekraft på designen och anskaffandet. Tillsammans kan vi skapa ett minnesmärke som är lika unik som personen vars minne stenen hedrar. Jag besöker själv både å arbetets vägnar men också på min fritid ofta olika kyrkogårdar, och gång efter gång stannar jag upp vid ett särskilt imponerande och intressant minnesmärke för att tänka på den berättelse minnesmärket berättar om personen minnesmärket rests för.

Loimaan Kivis verksamhetsställe i Hammarbacka ligger i naturen, helt invid kyrkogården. Atmosfären här är trevlig och lugn. Jag betjänar er förtroendefullt för att göra anskaffningen av en gravsten så problemfritt och lätt som möjligt för er.

– Siv Johansson

Loimaan Kivi / Turku

Hautakivenkatu 1
20720 TURKU

+358 400 546 067


Öppna

mån – tor 10.00 – 17.00
fre 10 – 16
På lördagar enligt överenskommelse. Ring och kom överens om ett möte
+358 400 546 067

Välkomna till en betjänande stenbutik!

Alla våra butiker använder ett designprogram för gravstenar, med hjälp av vilket vi kan skapa en tredimensionell modell av gravstenen medan de väntar.