Vantaa

Kiven tarina alkaa jo louhimolta

Useat asiakkaat pitävät tärkeänä, mistä paikasta kivi on louhittu (esimerkiksi syntymäpaikka, mökkipaikka). Erilaiset käsittelyt kivessä saavat sen näyttämään aivan eri luonteiselta. Jopa kosteuden vaikutus tuo kivestä esiin eri piirteitä.

Muistokivissä halutaan nykyisin tuoda enemmän ihmisen persoonaa esiin, ja tällöin esimerkiksi laserkaiverrus on erinomainen työstötapa saada aikaan pikkutarkkoja ja yksilöllisiä kuva-aiheita kiven pintaan. Lähtökohtana kiven valmistuksessa on aina asiakkaan/omaisen tarpeen kartoitus, olipa kyse sitten pihakivistä, pöytätasoista tai muistokivistä.

Loimaan Kivellä on lähes sadan vuoden perinteet tuottaa mitä vaativampia kivirakenteita niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin.

Seurakuntien säännöt luovat omat haasteensa muistomerkkien toteutukselle, mutta hyvällä yhteistyöllä toiminta on sujuvaa ja mutkatonta.

Pronssivalmisteissa luotamme alan parhaisiin osaajiin.

– Ville Rinne

 

 

Loimaan Kivi / Honkanummen myymälä

Krouvinpolku 3
01380 VANTAA

040 830 4212

Avoinna

ma-te 10.00-17.00

pe 10.00-16.00

Teemme tarvittaessa veloituksettoman suunnittelukäynnin kotiinne teille parhaiten sopivaan aikaan. Soita ja sovi tapaaminen
040 830 4212

Tervetuloa palvelevaan kiviliikkeeseen!

Kaikissa myymälöissämme on käytössä hautakiven suunnitteluohjelma, jonka avulla luomme asiakkaalle kolmiulotteisen mallin hautakivestä odottaessa.